Vi söker:

Systemverifierare

Vi är i ett expansivt skede och söker en ny medarbetare till för test- och systemverifiering på Cactus Rail i Mölndal. Här simulerar vi, testar och verifierar våra produkter på systemnivå så att de fungerar ihop som kompletta Trafikledningssystem och tillsammans med våra kunders system.

De är enkla och trevliga att jobba ihop med. En bonus är att de dessutom är hjälpsamma och väldigt kompetenta.”

— Ole Torp Sejersen, Lokaltog A/S.

Work with us

Erfaren systemutvecklare

Mölndal – Hybrid

Vi hjälps åt och ingen ska behöva kunna allt. I våra arbetsuppgifter ingår exempelvis:

  • Kravhantering och verifieringsplanering
  • Framtagande av testspecifikationer och genomförande av test och analys
  • Utveckling och verifiering av testutrustning och simulatorer
  • Genomförande av verifiering, utprovning och systemtest
  • Metodikutveckling för verifiering och test
  • Granskning och godkännande av projektplaner ur ett verifieringsperspektiv
  • Täta kontakter med internt utvecklingsteam och våra kunder

Arbetet sker i en miljö med kompetenta medarbetare där vi är generösa med vår kunskap vilket främjar allas lärande och utveckling. Vi värnar om att vara en inkluderande arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Du kommer att arbeta i ett team vars huvudsakliga uppdrag är att säkerställa att vi når de krav som ställs av våra kunder och myndigheter vad gäller säkerhet, kvalitet och funktion. Vi har en blandad åldersstruktur och för oss är det av stor vikt att man som ny medarbetare känner sig välkommen och inkluderad.

Din profil

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av test/verifiering och gärna med en examen från ett tekniskt universitet, det är meriterande med erfarenhet från både hårdvara och mjukvara. Du är intresserad av tekniskt komplexa system och som brinner för att utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss är ingen dag den andra lik och här får du även chansen att bredda dina ansvarsområden både din breda och djupa kunskap. Vi söker dig som trivs med att jobba i team och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där våra ledord Pålitlig – Snabb – Banbrytare står i centrum.

För att vara framgångsrik hos oss behöver du kunna läsa och skriva teknisk dokumentation på både svenska och engelska.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Cactus Rail har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Har du frågor eller vill skicka in en ansökan, vänligen kontakta Hans Böttrich hans.bottrich@cactusrail.se. Varmt välkommen med din ansökan!