Cactus Rail - Kontakt

Kontakt

Kontakt

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Cactus Rail. Har du frågor, funderingar eller arbetar med ett projekt så skicka gärna ett mejl eller ring direkt till oss.

Adress

Cactus Rail AB
Flöjelbergsgatan 1C, 4tr
431 35 Mölndal


Intresserad av att arbeta hos oss? Läs om lediga tjänster här.

Ledningsgrupp

Fredrik Bergström, vd
+46 (0)705-81 26 38

Hans Böttrich, Försäljningschef
+46 (0)765-26 86 32

Jan Andreasson, Projektchef
+46 (0)707-23 92 53

Fredrik Hansson, Utvecklingschef
+46(0)707-28 72 96

 

1Från vänster till höger: Fredrik Hansson, CTO, Jan Andreasson, Projektchef, Fredrik Bergström, VD och Hans Böttrich Försäljningschef.

 

Förvaltningsaktiebolaget Segersta AB

Cactus Rail AB är ett helägt dotterbolag till Förvaltningsaktiebolaget Segersta AB:

Förvaltningsaktiebolaget Segersta
Norrlandsgatan 7, 111 43 Stockholm. 

Lovisa Öhnell, Styrelseordförande
+46(0)707-97 91 90

 

Styrelse Cactus Rail

Lovisa Öhnell
Lovisa har lång erfarenhet från ledningspositioner i entreprenöriella företag som Universum, Feelgood och Vitea, likväl som strategikonsult hos McKinsey. Hög operationell erfarenhet säkrar insikt i hur man genomför verkliga förändringar i en organisation. Lovisa är vice VD för Segersta och styrelsemedlem i ett flertal av Segerstas bolag.

Håkan Petersson
Håkan har en lång rad av VD- och ekonomichefsposter poster bakom sig. Däribland rollen som VD för Hufvudstaden International. Ett bolag som han var med och börsintroducerade. Håkan har en god känsla för att utveckla team, en djup förståelse för företagsfinansiering samt förvärv- och integrationsprojekt.

Johan Prom
Johan har en hög strategisk förmåga och ett långsiktigt perspektiv som passar Cactus utmärkt. Johan är inköps- och marknadsdirektör på Menigo, en av Sveriges ledande matleverantörer. Tidigare har Johan verkat som affärsområdeschef inom ICA Sverige med ansvar för ICA:s sammantagna kolonialaffär. Dessförinnan var Johan konsult i 10 år på konsultföretagen McKinsey och BCG.

 

Ditt meddelande är skickat!
Fyll i alla fält markerade med *