VI SÖKER AUTOMATIONSINGENJÖRER SOM VILL HJÄLPA SVERIGE ATT RESA HÅLLBART

Sveriges järnvägsnät genomgår en av de viktigaste upprustningarna i modern tid. Vi på Cactus Rail har fått förtroendet att vara med i införandet av det nya nationella trafikledningssystemet. Vill du göra det enklare för svenskarna att ta tåget även i framtiden? Då har vi jobbet för dig.

Som automationsingenjör hjälper du till med våra leveranser av marknadens modernaste och mest flexibla tågledningssystem. Du arbetar i projektform med stor individuell frihet och utgår från vårt kontor i Mölndal, strax söder om Göteborg. I arbetet ingår även att leverera system till de största infrastrukturägarna i Danmark. Du kan därför se fram emot resor, både i Sverige och utomlands.

Leveranserna omfattar såväl system som utveckling, PLC-programmering, konfigurering av tågledningssystem, test, driftsättning och service/support. Den fullt utvecklade tjänsten innehåller också projektledning och kundansvar för våra system.

Du har troligen en ingenjörsutbildning eller motsvarande inom automation eller signalteknik och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är extra meriterande om du även har erfarenhet från SCADA/DCS-system. Vi värderar inställning och social kompetens högt, därför är vi också intresserade av dig som har delar av den eftersökta kompetensen och vill utvecklas i team med erfarna kollegor.

 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Jan Andreasson, projektchef järnväg, 0707–23 92 53.

 

Varmt välkommen med din ansökan till erika.sehlstedt@seeway.se. Märk den ”Automationsingenjör järnväg”.

 

Om Cactus Rail.

Vi skapar trygga och smarta lösningar för järnvägssektorn. 
Vi är ca 20 personer och gjorde våra första leveranser 1990.

Kaktusen har gett namn åt vårt företag. Den lever och frodas i en tuff miljö 
som ställer hårda krav på anpassning, evolution och hållbarhet. Precis som
vi och våra system. Läs mer på www.cactusrail.se.