Cactus Rail - Vi behöver bli fler

Vi behöver bli fler

Vi behöver bli fler

Är din passion järnväg,trafikstyrning eller systemutveckling på högsta nivå? Då har vi jobbet för dig.

Vi har det modernaste och mest flexibla trafikledningssystemet på marknaden. Vi är med och inför ny signalteknik i Sverige och vi har levererat system för trafikledning sedan 1990 i Sverige och Danmark. Vi söker kontinuerligt drivna medarbetare för våra systemleveranser, såväl projektledare som systemutvecklare och konfiguratörer.

 

Känner du igen dig?

Du gillar att arbeta i projektform mot uppsatta mål och deadlines. Du utmanas av stor individuell frihet och ansvar.

Här följer du projekten från anbud till driftsättning. Du får jobba med spännande teknik där du får möjlighet att utvecklas. Leveranserna omfattar såväl system som utveckling, dokumentation, konfigurering av tågledningssystem, kravhantering, utveckling test, driftsättning och service/support.

 

Dina nyckelkompetenser

Vi söker dig som har erfarenheter från signalteknik inom järnväg och kunskaper om de krav och normer som förekommer där, eller i annan säkerhetsrelaterad industri. I arbetet ingår resor, både i Sverige och utomlands. Du behöver behärska svenska och engelska på avancerad nivå, både i tal och i skrift. Övriga språk som t ex Italienska och Franska är meriterande.

De nyckelegenskaper som vi söker hos dig är:

  • Driv och engagemang och
  • Nyfiken och triggas av utmaningar.
  • Ärlig och ansvarstagande

 

Vi ser gärna glimten i ögat

Vår arbetsmiljö kännetecknas av ett öppet klimat, en ödmjuk attityd och många skratt. Till din hjälp har du vassa kollegor med lång erfarenhet, som gör allt för att projektet ska landa väl hos kunden.

Din arbetsplacering är på vårt kontor i Mölndal strax söder om centrala Göteborg.

 

 

Vad väntar du på? Ta kontakt.

Har du ytterligare frågor är välkommen att kontakta Fredrik Bergstrom, VD, järnväg, 0705−81 26 38.