Våra produktområden

ref-saltsjobanan.jpg

Spårväg/Light Rail

Cactus Rail har utvecklat trafikledningssystem för spårväg sedan tidigt 90-tal. Idag är Cactus TMS det mest använda TMS för spårväg i Sverige.

topimg-subway2.jpg

Tunnelbana

Cactus övervakningssystem för tunnelbana ger att bred överblick över hela anläggningen. Systemet samlar data från samtliga kritiska punkter i tunnelbanan som exempelvis grundvattennivå, ventilation och hissar.

topimg-haparandabanan.jpg

Mainline

Cactus Rail är med i utrullningen av den nya tågstandarden ERTMS med vårt CTC system.


topimg-trainwheel2.jpg

Depå & Industrijärnvägar

I vissa situationer och för vissa verksamheter vill driftpersonalen kunna styra trafiken lokalt och i absolut närhet av trafiken, till exempel i depåområden, vid underhållsinsatser eller vid utprovning av en ny konfiguration. Cactus kan hjälpa till att ta fram smarta lösningar som bidrar till kostnadseffektiv styrning av din anläggning

rails-3309912.jpg

Integration

En av utmaningarna – och samtidigt en av de stora möjligheterna – är att skapa insikt utifrån den stora blandning av system som används för planering, drift och underhåll.

CARA_Illustrationer_PPT7.jpg

Analys

Järnvägsindustriin skiftar just nu från ett traditionellt underhållssystem baserat på fasta tider och datum till ett data drivet. Cactus Analytics hjälper infrastrukturbolag att samla och analysera data för att effektivisera underhållet och därmed öka livslängden och minska kostnaderna.

KONTAKT

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Cactus Rail. Har du frågor, funderingar eller arbetar med ett projekt så skicka gärna ett mejl eller ring direkt till oss. 

Ledningsgrupp

Fredrik Bergström, vd
+46 (0)705-81 26 38

Hans Böttrich, Försäljningschef
+46 (0)765-26 86 32
hans.bottrich@cactusrail.se

Jan Andreasson, Projektchef
+46 (0)707-23 92 53

Fredrik Hansson, Utvecklingschef
+46(0)707-28 72 96

Från vänster till höger: Fredrik Hansson, CTO, Jan Andreasson, Projektchef, Fredrik Bergström, VD och Hans Böttrich Försäljningschef.

Från vänster till höger: Fredrik Hansson, CTO, Jan Andreasson, Projektchef, Fredrik Bergström, VD och Hans Böttrich Försäljningschef.

Namn *
Namn

Huvudkontor

Flöjelbergsgatan 1C,

Mölndal, Sweden